top of page
 • Dermalni fileri

 

Dermalni fileri na bazi hijalurona popunjavaju bore i revitaliziraju lice.

Brzina zahvata, sigurnost i neposredno vidljivi rezultati glavne su prednosti ovog tretmana.

Hijaluronski dermalni fileri namijenjeni su tretiranju svih zona lica.

Njihovim injiciranjem u kožu postiže se popunjavanje bora, ali i vraćanje izgubljenog volumena (popunjavanje obraza, naglašavanje izgubljene linije brade, podizanje kutova usana) te rehidracija kože zbog retrakcije molekula vode.

Također, pokazalo se da fileri utječu na regeneraciju i stvaranje novog kolagena.

Najvažnije je naglasiti da hijaluronski dermalni fileri omogućavaju postizanje i zadržavanje prirodnog izgleda kontura lica.

 • Oblikovanje usana – Lip design

Povećanje usana najčešće se radi kod osoba kod kojih postoji primarno manji volumen, odnosno, kod tankih usana ili kod starijih osoba u slučajevima kada je došlo do atrofije tkiva u području samih usana. Povećanje usana se radi i kod svih osoba koje žele naglasiti senzualnost istih i dobiti ljepšu simetriju lica.

Tretman povećanja usana izvodi se pomoću hijaluronskih dermalnih filera u obliku injekcije, a nakon prethodnog nanošenja anestetske kreme i spreja na usnice.

Zahvat je kratkotrajan i dobro se podnosi, a nakon zahvata nema bolova.

 • PRP/PRF ANTI AGING

 

*PRP terapija pomlađivanja matičnim stanicama je revolucionarna metoda kod koje liječnik upotrebljava minimalnu količinu vaše vlastite krvi za pomlađivanje kože.

Uzimaju se ključne stanice i proteini koji se nalaze u krvi te se ponovno ubrizgavaju u vašu kožu čime se pospješuje obnova kože i potkožnog tkiva.

Idealan ste kandidat za PRP terapiju pomlađivanja matičnim stanicama ako želite postići jedan od sljedećih rezultata:

 • Glatkoća, svježina, elastičnost i pomlađivanje kože lica, vrata i dekoltea;

 • Poboljšanje izgleda bora oko očiju;

 • Smanjenje nazolabijalnih bora;

 • Smanjenje bora smijalica;

 • Umanjivanje ožiljaka od akni;

 • Smanjenje bora oko usta;

 • Pomlađivanje kože na rukama i ostalim dijelovima tijela;

 • Poticanje rasta kose na tjemenu.

PRP terapija se ne primjenjuje kod osoba koje imaju:

 • Medicinski problem koji se može pogoršati korištenjem injekcija, npr. aktivna infekcija

 • Poremećaje zgrušavanja krvi

 • Nestabilan krvni tlak

 • Maligne bolesti

 • Antikoagulacijsku terapiju

 • Sistemske kortikosteroidne terapije

 • Anemiju

 • Trudnoću

 • Dermapen  

Tretman mikroiglicama savršen je tretman koji doskače izazovima današnjeg životnog stila tako da obnavlja kožu i time postiže svježiji izgled u svakoj prilici.

Tretmani s mikroiglicama potiču kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuju izraženost ožiljaka i strija. Dermapen terapiju mikroiglicama preporučujemo za :​

-ublažavanje i smanjenje bora

-ublažavanje raznih ožiljaka (akne, operacija, opekotine...)

-pomlađivanje lica

-zatezanje kože

-apsorpciju vitamina, lijekova i ostalih aktivnih nutrijenata

-ublažavanje strija 

-reduciranje celulitnih naslaga 

IMG-20191220-WA0011.jpg
 • Mezoterapija je metoda koja se primjenjuje u estetskoj medicini s ciljem regenaracije kože.

Potpuno je individualizirana i posebno prilagođena tipu kože.​ Osigurava intenzivnu hidrataciju kože , vraća joj elastičnost , tonus i sjaj. Tijekom postupka se u gornje slojeve kože apliciraju vitamini,enzimi, antioksidativna sredstva i drugi revitalizirajući sastojci neophodni za hidratizaciju i revitalizaciju.

Koristi se za zatezanje kože ,ublažavanje bora, posvjetljivanje hiperpigmentacijskih mrlja, tretiranje kose i vlasišta kao i za rješavanje drugih estetskih problema. mezoterapija ima dobre učinke kod osoba sa suhom i sivkastom kožom, osoba kod kojih su izraženi znakova fotostarenja te osoba sa zrelijom kožom. Također se koristi i kod  gubitka kose.

 • VIstabel botox terapija

Najpopularniji anti-age tretman u svijetu svakako je tretman koji je u Europi poznat kao Vistabel.

Riječ je o prirodnom pročišćenom proteinu koji pomaže u usporavanju znakova starenja.

Vistabel terapija protiv bora lica se koristi već više od 20 godina u estetskoj kirurgiji i medicini upravo kao najučinkovitiji 'brisač' bora u zonama oko očiju i na čelu.

Tretman Vistabelom siguran je i jedan od najdjelotvornijih te najpopularnijih estetskih tretmana protiv bora na području čela. Bezbolan je, a njegova aplikacija traje svega nekoliko minuta. Kada se koristi ispravno, može čelu dati privlačan i iskren pogled, no ne valja pretjerati. Vistabel neće utjecati na osjetilne živce niti ćete se osjećati ukočeno. Vistabel vrlo dobro djeluje na bore na čelu i oko očiju koje uzrokuju uobičajeni pokreti upravo tih mišića.

Najčešće se primjenjuje za uklanjanje:

 • horizontalnih bora na čelu

 • vertikalnih bora na čelu (tzv. bore mrštilice)

 • sitnih bora s vanjske strane očiju (tzv. bore smijalice)

 

Osoba se može odmah po završetku tretmana vratiti svojim svakodnevnim obavezama.

Na mjestu aplikacije može se pojaviti manja modrica, koju slobodno možete pokriti puderom.

Vistabel počinje djelovati pet do sedam dana nakon aplikacije.

 • Odstranjivanje promjena na koži

 

Uz kiruršku metodu u našoj ordinaciji nudi se i suvremene metode uklanjanja madeža i ostalih dobroćudnih promjena - krioterapija tekucim dusikom i radiofrekvencijski tretman.

 

 

Krioterapija je minimalno invazivna i učinkovita metoda liječenja dobroćudnih, premalignih i zloćudnih promjena kože primjenom hlađenja. Najčešće se primjenjuje tekući dušik (-196°C). Krioterapijom najčešeće tretiramo virusne bradavice, kondilome, seborejičke i aktiničke keratoze.

Tekući dušik se aplicira direktno na kožu najčešće iz kriospreja u trajanju od nekoliko sekundi ovisno o vrsti promjene. Nakon aplikacije javlja se crvenilo i krasta na mjestu primjene, potom epitelizacija i cijeljenje tretirane regije. Nekad se može javiti mjehur ispunjen bistrim ili sukrvavim sadržajem. Tretman se ponavlja svakih nekoliko tjedana ovisno o vrsti promjene do nestanka promjene.

 

 

 

Kod radiofrekvencije uklanja se samo promjena na koži  i to nakon lokalne anestezije koja se ubrizgava veoma tankom iglom ispod same izrasline. Odmah nakon tretmana na mjestu izrasline pojavljuje se rana na koži koja ne krvari, iste veličine kao i uklonjena izraslina. Potom se formira krasta, a nakon 7-10 dana i  svježi sloj kože koji se kroz vrijeme ponovno bojom stopi s okolnom kožom. Nakon uklanjanja madeža metodom radiofrekvencije madež je moguće poslati na PHD (patohistološku) analizu gdje se utvrdi je li promjena benigna. 

RF hemangiom
 • Tretman paucinastih vena

 

Paucinaste vene (kapilari) prestavljaju estetske probleme kako zena tako i muskaraca.

Uglavnom smjestene u podrucju donjih ekstremiteta, vanjske strane nosa i na šakama.

U našoj ordinaciji koristimo 2 tehnike u trajnom lijecenju paucinastih vena:

Aplikacijom sklerozacijskog sredstva tankom iglom, pod IR lampom. Aplicira se određena količina sklerozacijskog sredstva te se na taj način zatvori lumen manjih venula i kapilara.

 

Drugi nacin je microkauterizacija uz pomoć radiofrekventnog noža, posebnog uređaja koji radi na principu radiofrekvencije.

 

Sam tretman je bezbolan. Prvi rezultati vidljivi odmah po zavrsetku tretmana. Konacni rezultat tri tjedna nakon tretmana.

paucinaste vene
 • Vistabel terapija kod prekomjernog znojenja - hiperhidroze

Vistabel je djelotvoran kod hiperhidroze, odnosno prekomjernog znojenja, u većine pacijenata.

Tretman traje oko sat vremena i nakon njega se možete baviti svim uobičajenim aktivnostima. Važno je naglasiti da ovaj tretman ne liječi problem hiperhidroze, već eliminira prekomjerno znojenje, u prosjeku do šest mjeseci.

Nakon nekoliko mjeseci, osoba može očekivati postupni povratak simptoma i ako želi, može opet ponoviti tretman.

Većini osoba dovoljno je takav postupak učiniti dva puta godišnje.

bottom of page